Siirry sisältöön

Houkuttele tulevaisuuden työntekijät osastollesi

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä

Tulevaisuuden työnantaja – olethan mukana!

Etsiikö yrityksesi uusia kykyjä? Nyt sinulla on mahdollisuus esitellä yritystäsi alan opiskelijoille ja muille työnhakijoille. Osallistu Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivään!

ChemBio Finland -tapahtumassa esillä ovat tulevaisuuden kyvyt. Messuilla on ohjelmaa alan opiskelijoille ja muille alalta uraa etsiville. Tapahtuman näytteilleasettajilla on mahdollisuus osallistua teemapäivään työnantajan näkökulmasta ja keskustella erilaisista uravaihtoehdoista opiskelijoiden ja työnhakijoiden kanssa. Teemapäivään osallistuville yrityksille jaetaan Tulevaisuuden työnantaja -näkyvyyselementit, jotka voi kiinnittää osastolle sekä henkilökunnan vaatetukseen merkiksi siitä, että osastollanne on mukana rekrytoinnin ammattilaisia. Me markkinoimme teemapäivää ja siihen osallistuvia yrityksiä tapahtuman verkkosivuilla sekä muissa markkinointikanavissa.

Osallistuminen Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivään on maksutonta.

Buustaa rekrytointia & työnantajabrändiäsi

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä on tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille ja kemia- sekä bioteknologia-alasta kiinnostuneille alanvaihtajille. Tuo yrityksenne HR-edustaja osastolle kertomaan yrityksen työmahdollisuuksista ja parannat asemiasi rekrytointimarkkinoilla.

Varmista, että kouluyhteistyöstä, opiskelijaprojekteista ja rekrytoinnista vastaavat henkilöt ovat opiskelijoiden tavoitettavissa päivän aikana. Muista myös kansainväliset opiskelijat tulevaisuuden työntekijöinä.

Saavuta tekijät

Päivän osasto-ohjelmaa kannattaa suunnitella erityisesti opiskelijoita ja työnhakijoita ajatellen. Halutessasi voit ehdottaa myös opiskelijoille sopivaa aihetta yhteiseen lavaohjelmaan. Lavaohjelman jälkeen opiskelijoilla on aikaa tutustua teidän osastoihinne. Järjestä siis myös omalle osastollesi opiskelijoille räätälöityä ohjelmaa. Opiskelijapäivä päättyy opiskelijoiden yhteiseen After work -tapahtumaan.

Erotu joukosta 

Suosittelemme suunnittelemaan etukäteen räätälöityä osasto-ohjelmaa opiskelijoille, mikäli haluatte, että opiskelijat viipyvät osastollanne pidemmän aikaa. Mukana olevat yritykset ja heidän osasto-ohjelmansa opiskelijoille esitellään Tulevaisuuden työnantaja -sivulla.

Kaikki mukana olevat yritykset pääsevät mukaan opiskelijapäivän karttaan, joka jaetaan opiskelijoille paikan päällä. Opiskelijat saavat karttaan leiman vieraillessaan osastollanne, ja tarpeeksi leimoja keränneet opiskelijat palkitaan päivän päätteeksi After work -tilaisuudessa. Lisäksi mukana oleville yrityksille jaetaan Tulevaisuuden työnantaja -näkyvyyselementit osastoille.

Tässä vinkit kuinka onnistut ja näyt Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivässä

Osastonäkyvyys ja osastovierailut

Tarjoamme kaikille opiskelijapäivään osallistuvien yritysten osastoille Tulevaisuuden työantaja -näkyvyyselementit: tarran, joka kiinnitetään osastollenne toimestamme sekä rintatarrat henkilökunnan vaatetukseen. Toivomme rintatarrojen näkyvän opiskelija-asioista vastaavien rinnassa, jotta opiskelijat uskaltavat matalalla kynnyksellä lähestyä heitä. Lisää tarroja saa messutoimistosta.

Mikäli haluatte, että opiskelijat viihtyvät osastollanne pidempään ja pääsette tutustumaan heihin paremmin, suosittelemme tilaamaan osastolle tarjoiluja opiskelijoille. Lisäksi suosittelemme järjestämään virikkeitä, kuten leikkimielisiä tehtäviä, joita opiskelijat voivat suorittaa osastovierailun aikana.

Kerro meille etukäteen, mitä opiskelijat voivat kokea osastoltanne ja miksi osastolla kannattaa vierailla. Halutessanne voitte järjestää erillisen ilmoittautumisen (esim. selvittääksenne osallistujamäärää tarjoiluja varten) tai kutsua mukaan tietyn alan opiskelijoita. Voimme julkaista yrityksen oman osallistumislinkin ChemBio -tapahtuman opiskelijapäivän sivulla.