Siirry sisältöön
Tapahtumassa

Koe ChemBio!

ChemBio Finland järjestetään 15.–16.4.2026. Kemian ja bioteknologian ammattitapahtuma kokoaa ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen. Tervetuloa osallistumaan kemian ja bioalan huipputapahtumaan! 

ChemBio Finland 2026

ChemBio Finland 2026 -tapahtuman ohjelma koostuu Kemian Päivistä, Kemianteollisuuden ohjelmasta ja bioalan seminaareista. Lisätietoja ohjelmasta julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Bioalan seminaarit 2024

Kemian Päivien seminaarit

Näytteilleasettajat 2024

Kemian Päivät

Kemian Päivät tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden kemian alan ammattilaisille, yrittäjille, opiskelijoille ja harrastajille kokoontua yhteen sekä jakaa tietoa ja intohimoa kemiaa kohtaan. Kemian Seurat järjestää Kemian Päivien ohjelman yhdessä alan toimijoiden kanssa. Päivien seminaariohjelmassa käsiteltäviä kattoteemoja ovat esimerkiksi kemian mahdollisuudet kestävän kehityksen edistämisessä, kemian opetus ja tiedekasvatus, uusimmat kemian tutkimustulokset sekä teollisuuden ja akateemisen yhteistyön mahdollisuudet.

Suomen Bioteollisuus kokoaa bioalan seminaariohjelman

Bioteollisuus järjestää yhdessä Terveysteknologia ry:n kanssa Laboratoriodiagnostiikka uudistuu ja vienti vetää -seminaarin. Biotekniikan neuvottelukunta tuottaa Biodiversiteetti ja ympäristöaiheet -seminaarin, ja FINBB ja FIMM järjestävät seminaarin biopankkitutkimuksesta.

Uudenlainen tapahtumakokonaisuus – kansainvälisyys kasvaa

Nyt ensimmäistä kertaa samaan aikaan ChemBio Finland -tapahtuman kanssa järjestetään sekä kansainvälinen kemikaaliturvallisuuden Helsinki Chemicals Forum että metsäteollisuuden kansainvälinen ammattitapahtuma Pulp & Beyond 2024. Tapahtumissa on synergiaa, ja jokainen tapahtumista hyötyy samanaikaisuudesta.