Skip to content

Tulevaisuuden työnantajasi -opiskelijapäivä 11.4.2024

Rekisteröidy kävijäksi Katso mukana olevat yritykset

 

 

 

 

 

Löydä tulevaisuuden työnantajasi ChemBio Finlandista

ChemBio Finland 2024 -tapahtuman toisena päivänä pääpaino on tulevaisuuden työntekijöissä. Tarjolla on ohjelmaa, joka on suunnattu alan opiskelijoille ja muille kemian ja bioteknologian parissa uraa suunnitteleville. Messuilla tapaat yritysten edustajia, jotka kertovat työmahdollisuuksista ja harjoittelupaikoista sekä antavat uravalintaan liittyviä käytännön vinkkejä.

 

Tapahtuma järjestetään torstaina 11.4.2024.

Rekisteröidy kävijäksi

Mitä?

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivänä pääset tutustumaan eri uramahdollisuuksiin kemia- ja bioteknologia-alalla, tapaamaan rekrytoijia, kuuntelemaan edellisten opiskelijoiden uratarinoita sekä paneelikeskusteluja urapolkusi löytämiseksi.

Kenelle?

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä on ilmainen kaikille opiskelijoille. Jos opiskelet kemia- ja bioteknologia-alaa tai olet kiinnostunut alalle työllistymisestä, on Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä täydellinen paikka juuri sinulle. Tapahtuman ikäraja on 16 vuotta.

Miksi?

Pääset tapaamaan ja keskustelemaan suoraan yrityspäättäjien ja rekrytoijien kanssa sekä luomaan työurasi kannalta elintärkeitä kontakteja. Lisäksi saat paremman kuvan tulevaisuuden työmahdollisuuksistasi ja pääset tutustumaan kattavasti kemian ja bioteknologian aloihin.

Chembio 24 bussikuljetukset opiskelijoille

Järjestämme opiskelijoille bussikuljetuksia tapahtumaan 11.4.2024 Turusta, Lappeenrannasta, Jyväskylästä ja Joensuusta.

Lue lisää bussikuljetuksista

Opiskelijapäivä huipentuu opiskelijoiden After Work -tilaisuuteen!

Opiskelijapäivä huipentuu opiskelijoiden yhteiseen After work -tilaisuuteen torstaina 11.4. klo 14 alkaen.

 

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivässä mukana olevat yritykset tunnistat tästä merkistä

Tällä tarralla merkityt osastot ovat valmistautuneet teemapäivään ja haluavat mielellään keskustella lisää kanssasi uratavoitteistasi! Voit siis rohkeasti lähestyä yritysten edustajia, jos haluat kuulla sekä tietää yrityksestä enemmän.

Tulevaisuuden työnantaja -päivään osallistuvat yritykset

Measurlabs / osasto 1g10

Measurlabs on laboratoriotestausalan kasvuyritys, joka toimii startup-yrityksen hengessä tuodakseen testauspalvelut helposti T&K:n ja laadunvalvonnan parissa työskentelevien alan ammattilaisten käyttöön. Yhdistämme yli 900 eri puolilla maailmaa sijaitsevan laboratorion parhaat analyysit yhdeksi palveluksi ja palvelemme kaikentyyppisiä yrityksiä innovatiivisista startup-yrityksistä alan jättiläisiin.

Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia laboratoriotestauksesta kiinnostuneille valmistuneille. Työskennellessäsi meillä testausasiantuntijana pääset perehtymään erilaisten innovatiivisten yritysten tutkimusprojekteihin ja laadunvarmistusprosesseihin ja autat niitä saamaan kaikki tarvitsemansa testit. Tarjoamme loputtomasti mahdollisuuksia oppia erilaisista analyysimenetelmistä sekä tuotteiden laatuun ja turvallisuuteen liittyvistä säädöksistä. Tule käymään osastollamme!

Tutustu yritykseen

Neste / osasto 1e18

Aloitatko urasi ja etsit paikkaa, jossa voit kehittää taitojasi? Me Nesteellä voimme tarjota inspiroivan aloituspaikan kemianteollisuuden tuleville ammattilaisille ja muutoksen luojille.

Arvostamme tuoreita näkemyksiä ja ideoita, ja siksi tarjoamme kesätyöpaikkoja, harjoittelupaikkoja ja muita aloittelevia työmahdollisuuksia nuorille lahjakkuuksille, jotka ovat vielä opiskelemassa tai juuri valmistuneet – sekä niille, jotka ovat muuttamassa uransa suuntaa. Kesäharjoittelijat ovat vakiintunut osa yrityskulttuuriamme Suomessa. Tarjoamme vuosittain satoja mahdollisuuksia nuorille ammattilaisille kesätöiden muodossa esimerkiksi jalostamollamme ja terminaaleissamme, tutkimus- ja kehitystoiminnassamme sekä Espoon pääkonttorissamme. Aina silloin tällöin on avoinna myös opinnäytetyö- tai tuntityömahdollisuuksia ja joitakin yksittäisiä harjoittelupaikkoja eri liiketoiminta-alueilla tai Nesteen toimipisteissä ympäri maailmaa.

Erilaiset nuoret ammattilaiset osaamisineen ja ajatuksineen ovat tärkeä osa muutosmatkaamme ja ainutlaatuinen tilaisuus ymmärtää, miten tulevaisuuden osaajat näkevät työelämän. Haastava työmme terveemmän planeetan luomiseksi lapsillemme tarjoaa mielekkään työpaikan hyödyntää opintojen aikana hankittuja taitoja ja oppia lisää.

Asiantuntijamme auttavat sinua saamaan käsityksen kemianteollisuuden monipuolisista työmahdollisuuksista. Tule tapaamaan ja keskustelemaan kanssamme!

Tutustu yritykseen

LUT-yliopisto / osasto 3m39

LUTissa on mahdollista työskennellä hyvinkin monialaisesti: akateemisista erityisasiantuntijoista ja opettajista hallinnollisiin tukipalvelutehtäviin konsernitasolla. LUT-yliopiston neliportaisessa tutkijan uramallissa työskentelevät tutkijat ja opettajat rekrytoidaan joko tenure-tehtävään tai non tenure -tehtävään.

Insinööritieteiden tiedekuntaan kuuluva erotustekniikan osasto on Suomen suurin erotus- ja puhdistustekniikoihin keskittynyt akateeminen tutkimusyksikkö, joka toimii Lappeenrannassa, Lahdessa, Mikkelissä ja Kouvolassa. Teknologiakeskeistä tutkimusta sovelletaan muun muassa vedenpuhdistukseen, biojalostukseen, mineraalien rikastukseen ja metallinjalostukseen, vetytalouteen sekä elintarviketekniikkaan.
Osastolla työskentelee yli sata alan asiantuntijaa ja noin 60 % sen rahoituksesta tulee täydentävän rahoituksen lähteistä.

Tule osastollemme juttelemaan uramahdollisuuksista!

Tutustu yritykseen