Siirry sisältöön
Tapahtumassa Opiskelijapäivä

Tulevaisuuden työnantajasi -opiskelijapäivä

Löydä tulevaisuuden työnantajasi ChemBio Finlandista

ChemBio Finland -tapahtuman toisena päivänä pääpaino on tulevaisuuden työntekijöissä. Tarjolla on ohjelmaa, joka on suunnattu alan opiskelijoille ja muille kemian ja bioteknologian parissa uraa suunnitteleville. Messuilla tapaat yritysten edustajia, jotka kertovat työmahdollisuuksista ja harjoittelupaikoista sekä antavat uravalintaan liittyviä käytännön vinkkejä.

Mitä?

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivänä pääset tutustumaan eri uramahdollisuuksiin kemia- ja bioteknologia-alalla, tapaamaan rekrytoijia, kuuntelemaan edellisten opiskelijoiden uratarinoita sekä paneelikeskusteluja urapolkusi löytämiseksi.

Kenelle?

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä on ilmainen kaikille opiskelijoille. Jos opiskelet kemia- ja bioteknologia-alaa tai olet kiinnostunut alalle työllistymisestä, on Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä täydellinen paikka juuri sinulle. Tapahtuman ikäraja on 16 vuotta.

Miksi?

Pääset tapaamaan ja keskustelemaan suoraan yrityspäättäjien ja rekrytoijien kanssa sekä luomaan työurasi kannalta elintärkeitä kontakteja. Lisäksi saat paremman kuvan tulevaisuuden työmahdollisuuksistasi ja pääset tutustumaan kattavasti kemian ja bioteknologian aloihin.

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivässä mukana olevat yritykset tunnistat tästä merkistä

Tällä tarralla merkityt osastot ovat valmistautuneet teemapäivään ja haluavat mielellään keskustella lisää kanssasi uratavoitteistasi! Voit siis rohkeasti lähestyä yritysten edustajia, jos haluat kuulla sekä tietää yrityksestä enemmän.