Skip to content

Mitä ChemBio -tapahtuma tarjoaa opiskelijalle ja työtä hakevalle?

ChemBio Finland 2019 -tapahtuma panostaa Kemian ja bioalan opiskelijoihin sekä työpaikkaa vaihtaviin henkilöihin. Opiskelijat on otettu huomioon esimerkiksi tapahtuman ohjelmatarjonnassa, sekä osastoilla. Loimun CV-klinikka opastaa työnhaussa ja Uratorilla pääset tutustumaan eri yritysten työpaikkoihin ja HR-henkilöihin. Kokosimme  opiskelijoille ja työtä hakeville tärppejä messuilta – sekä osastoilta että ohjelmasta.

Hyödynnä maksuton tapahtuma ja tutustu oman alasi yrityksiin, verkostoidu ammattilaisten kanssa ja nauti mielenkiintoisesta ja laadukkasta ohjelmasta! Brella-työkalu auttaa varmistamaan kiinnostavien kontaktien ja henkilöiden tapaamisen messuilla – lue lisää työkalusta

 

 

Loimun CV-klinikalla ansioluettelo kuntoon

Loimun CV-klinikka tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa omaan uraan ja työnhakuun. Tule mukaan keskustelemaan omista tavoitteistasi ja saamaan ammattilaisten vinkkejä työnhaun dokumentteihin!

Klinikka on avoinna kaikille Loimun jäsenille, varaa aika ja ota cv sekä mahdollinen työhakemus mukaan kommentointiin. Kommentteja CV:hen antavat Loimun urapalveluiden asiamiehet. Ilmoittaudu CV-klinikalle etukäteen!

Ilmoittaudu

Uratorilla tapaat yritysten rekrytointivastaavia

Uratorilla sinulla on mahdollisuus jopa suoraan rekrytointiin! Uratorilla mukana olevien yritysten HR-henkilöt ovat paikalla kertomassa työpaikasta ja mahdollisista rekrytoinneista. Tule kurkkaamaan olisiko sinulla mahdollisuus haastatteluun paikan päällä! Uratori löytyy ChemBio -tapahtuman Plaza -lavan läheisyydestä.

 

Uratorilla mukana muun muassa:

 

    
 

Poimintoja ohjelmasta alla

Tutustu koko ohjelmaan

Keskiviikko 27.03

Biotech Club Career Forum

Tutustu

Katse tulevaisuuteen: pelastetaan maailma!

Tutustu

Kemia kiertotalouden ajurina

Tutustu

Torstai 28.3

Kemian korkeakouluopetuksen kehittäminen

Tutustu

Luonnontieteilijä – osaamistasi tarvitaan!

Tutustu

Arkipäivän kemiaa

Tutustu