Skip to content

Tutustu ChemBio Finland -tapahtumaan

ChemBio Finland 2021 järjestettiin verkkotapahtumana 28.4.2021. Päivän aikana tapahtumassa vieraili 1 200 uniikkia kävijää. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille! Pääset katsomaan tapahtuman ohjelmatallenteita luomalla itsellesi käyttäjätilin sivustolle.

Ohjelma koostui kuudesta webinaarista, jotka ovat Kemian Päivät, Vihreä kemia, Suomalainen Life Science -ala koronakriisissä, Turvallisuuden uusi normaali, Hiilineutraali kemia ja strategiset kyvykkyydet ja Uraseminaari. Tutustu seminaareihin alla! ChemBio Finland 2021 -tapahtumaan osallistui 20 yritystä, jotka esittelivät tuotteitaan ja palvelujaan verkkotapahtumassa. ChemBio Finland järjestetään seuraavan kerran 30.–31.3.2022, jolloin pääsemme taas kohtaamaan kasvokkain Messukeskuksessa.

Virtuaalitapahtuman ohjelman tallenteet ja yrityssivut ovat avoinna toukokuun 2021 loppuun saakka.

Luo itsellesi käyttäjätili verkkotapahtumaan

Kemian Päivät

Kemian Päivien pääpuhuja on professori Walter Leitner Max-Planck Instituutista. Hän puhuu hiilidioksidin ja vedyn katalyyttisestä muuntamisesta polttoaineiksi ja kemikaaleiksi. Muita puhujia ovat mm. Clara Lessa Belone Tampereen yliopistosta, Pirita Mikkanen Metsä Groupista ja Jari Kiviaho VTT:ltä.

Tutustu ohjelmaan

Suomalainen Life Science -ala koronakriisissä

Suomen Bioteollisuus järjestää webinaarin Suomalainen Life Science -ala koronakriisissä. Paneelikeskusteluun osallistuvat Biopankkien Osuuskunta Suomen – FINBB:n toimitusjohtaja Marco Hautamäen johdolla muun muassa Markus Perola THL:stä, Kari Kataja Mobidiag Oy:stä ja Markku Jalkanen Faron Pharmaceuticals Oy:stä.

Tutustu ohjelmaan

Vihreä kemia

Teollisuudessa on merkittävä tarve pienentää kasvihuonepäästöjä ja parantaa resurssi- ja prosessitehokkuutta. Ilmaston lämpenemisen hidastaminen kuuluu ihmiskunnan ja tieteen merkittävimpiin haasteisiin kuluvalla vuosisadalla. Suomen Akatemian järjestämän Vihreä kemia -webinaarin pääpuhuja on professori Matthias Beller Rostockin yliopistosta.

Tutustu ohjelmaan

Turvallisuuden uusi normaali

Turvallisuusseminaarissa pohditaan, mikä on turvallisuuden uusi normaali ja avataan uusia näkökulmia CBRNE:n, tilannekuvien ja biologisten uhkien kautta.

Tutustu ohjelmaan

Hiilineutraali kemia ja strategiset kyvykkyydet

Millaisia osaajia hiilineutraali kemianteollisuus tarvitsee -webinaarin järjestää Kemianteollisuus ry yhteistyössä Teollisuus liitto ry, Ammattiliitto Pro ry ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry. Hiilineutraali kemia on osa kemianteollisuuden Responsible Care -vastuullisuusohjelmaa.

Tutustu ohjelmaan

 

Uraseminaari

Seminaarissa kuullaan muun muassa paneelikeskustelu ja uratarinoita.

Tutustu ohjelmaan

Palkintojen jako

Jaetaan Suomen Messusäätiön BioFinland- ja Kemian hyväksi -palkinto sekä Kemian Seurojen palkinto ja Suomalaisten Kemistien Seuran kiertotalousinnovaatiopalkinto.

Tutustu ohjelmaan

ChemBio Finland Messukeskuksessa paikan päällä jälleen 2022

Kemian ja bioteknologian ammattitapahtuma kokoaa  jälleen Messukeskukseen, Helsinkiin  alan ammattilaiset 30. –31.3.2022. Tervetuloa osallistumaan kemian-, prosessiteollisuuden ja puunjalostuksen huipputapahtumaan!

Vuoden 2022 tapahtuman ohjelmasisällössä korostetaan kestävää kasvua sekä kemian ja bioteknologian tarjoamia ratkaisuja hyvinvointiin. Tapahtuman teemana onkin Ratkaisuja hyvinvointiin ja kestävään kasvuun. Teeman aihepiirit näkyvät tapahtuman kattavan näyttelyn lisäksi laadukkaassa Kemian Päivien ja bioalan täydennyskoulutusohjelmassa ammattilaisille.