Skip to content

Tutustu ChemBio Finland -tapahtumaan

ChemBio Finland järjestetään seuraavan kerran 8.–9.6.2022, jolloin pääsemme taas kohtaamaan kasvokkain Messukeskuksessa.

ChemBio Finland Messukeskuksessa

Kemian ja bioteknologian ammattitapahtuma kokoaa ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen. Tervetuloa osallistumaan kemian ja bioalan huipputapahtumaan!

Rekisteröidy kävijäksi

Kemian Päivät

Kemian Seurat järjestää Kemian Päivien ohjelman yhdessä alan toimijoiden kanssa. Ohjelmassa tuodaan tällä kertaa esille muun muassa seuraavan sukupolven biojalostamotekniikkaa, kemian opetusta, optista spektroskopiaa ja kuvantamista, uusien proteiinien mahdollisuuksia ja pullonkauloja sekä vihreän kemian ja hiilen hyödyntämistä, raaka-aineiden kiertoa, termo- ja ympäristöanalytiikkaa sekä turvallisuutta.

Ohjelma julkaistaan tammikuussa.

Suomen Bioteollisuus kokoaa bioalan seminaariohjelman

Bioteollisuus järjestää yhdessä Terveysteknologia ry:n kanssa Laboratoriodiagnostiikka uudistuu ja vienti vetää -seminaarin. Biotekniikan neuvottelukunta tuottaa Biodiversiteetti ja ympäristöaiheet -seminaarin, ja FINBB ja FIMM järjestävät seminaarin biopankkitutkimuksesta. Torstaina 31.3. Kemianteollisuus ry, Suomen Bioteollisuus ry ja Loimu ry järjestävät Uraseminaarin ja Kemianteollisuus ry Nuorisopaneeli-tilaisuuden.

Uudenlainen tapahtumakokonaisuus – kansainvälisyys kasvaa

Nyt ensimmäistä kertaa samaan aikaan ChemBio Finland -tapahtuman kanssa järjestetään sekä kansainvälinen kemikaaliturvallisuuden Helsinki Chemicals Forum että metsäteollisuuden kansainvälinen ammattitapahtuma PulPaper. Tapahtumissa on synergiaa, ja jokainen tapahtumista hyötyy samanaikaisuudesta.

Tulevaisuuden Työnantaja -teemapäivä

Löydä tulevaisuuden työnantajasi ChemBio Finlandista! ChemBio Finland 2022 -tapahtuman toisena päivänä pääpaino on tulevaisuuden työntekijöissä. Tarjolla on ohjelmaa, joka on suunnattu alan opiskelijoille ja muille kemian ja bioteknologian parissa uraa suunnitteleville. Messuilla tapaat yritysten edustajia, jotka mielellään jakavat tietoa työmahdollisuuksista ja antavat uravalintaan liittyviä käytännön vinkkejä.