Kaksi päivää tehokasta kouluttautumista ja verkostoitumista!

Kemian ja bioteknologian ammattitapahtuma kokoaan Messukeskukseen, Helsinkiin kahden päivän ajaksi alan ammattilaiset. Seminaariohjelmassa on muun muassa Kemian Päivien luennot, bioalan seminaarit sekä vuonna 2019 myös Suomalaisten Kemistien Seuran 100-vuotisjuhlaseminaari.

ChemBio 2019 -ohjelma julkaistaan lokakuussa 2018, mutta tulossa on:

Neurotutkimusta ja tekoälyä
Suomen Bioteollisuus tuottaa ja koordinoi korkeatasoisen seminaariohjelman yhdessä muun muassa IBC Finland ry:n, Loimu ry:n, Business Finlandin, Terveysteknologia ry:n, BioBio-seuran, Kansallisen neurokeskuksen ja Biotech Clubin kanssa.

Muovien kierrätystä ja turvallisuutta
Kemianteollisuus järjestää Save the World -ohjelmakokonaisuuden, joka keskittyy muovin kierrättämiseen ja käsittelyyn. Turvallisuusseminaarin ohjelman Kemianteollisuus kokoa yhdessä viranomaisten kanssa.

Uutuustuotteita ja jatkokoulutusta
ChemBio Finland on merkittävä uutuustuotteiden esittelyfoorumi ja jatkokoulutustapahtuma.Lähes sadan paikalla olevan näytteilleasettajayrityksen osastoilla kuulet ja näet alan uutuuksia ja verkostoidut kollegoiden kanssa. Muista myös hyödyntää ammattitapahtumien veroetu!

Lue lisää veroedun hyödyntämisestä

Mainetta ja kunniaa
Tapahtumassa jaetaan Suomen Messusäätiön BioFinland-palkinto ja Kemian hyväksi -palkinto, Kemian Seurojen palkinto sekä Suomalaisten Kemistien Seuran Kiertotalousinnovaatio-palkinto.