Skip to content

Tutustu ChemBio Finland -tapahtumaan

ChemBio Finland järjestetään 8.–9.6.2022. Kemian ja bioteknologian ammattitapahtuma kokoaa ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen. Tervetuloa osallistumaan kemian ja bioalan huipputapahtumaan! Ohjelma on nyt julkaistu. Tutustu Kemian Päivien ohjelmaan, bioalan seminaariohjelmaan sekä muuhun ChemBio Finlandin ohjelmaan alta ja rekisteröidy maksutta kävijäksi.

Kemian PäivätBioalan seminaaritMuu ohjelmaRekisteröidy kävijäksi
Tulevaisuuden työnantajaIltatilaisuus

Kemian Päivät

Kemian Seurat järjestää Kemian Päivien ohjelman yhdessä alan toimijoiden kanssa. Ohjelmassa tuodaan tällä kertaa esille muun muassa seuraavan sukupolven biojalostamotekniikkaa, kemian opetusta, optista spektroskopiaa ja kuvantamista, uusien proteiinien mahdollisuuksia ja pullonkauloja sekä vihreän kemian ja hiilen hyödyntämistä, raaka-aineiden kiertoa, termo- ja ympäristöanalytiikkaa sekä turvallisuutta.

Kemian Päivät

Suomen Bioteollisuus kokoaa bioalan seminaariohjelman

Bioteollisuus järjestää yhdessä Terveysteknologia ry:n kanssa Laboratoriodiagnostiikka uudistuu ja vienti vetää -seminaarin. Biotekniikan neuvottelukunta tuottaa Biodiversiteetti ja ympäristöaiheet -seminaarin, ja FINBB ja FIMM järjestävät seminaarin biopankkitutkimuksesta.

Bioalan seminaarit

Uudenlainen tapahtumakokonaisuus – kansainvälisyys kasvaa

Nyt ensimmäistä kertaa samaan aikaan ChemBio Finland -tapahtuman kanssa järjestetään sekä kansainvälinen kemikaaliturvallisuuden Helsinki Chemicals Forum että metsäteollisuuden kansainvälinen ammattitapahtuma PulPaper. Tapahtumissa on synergiaa, ja jokainen tapahtumista hyötyy samanaikaisuudesta.

Helsinki Chemicals Forum
Pulpaper

Tulevaisuuden Työnantaja -teemapäivä ja ilmainen bussikyyti

Löydä tulevaisuuden työnantajasi ChemBio Finlandista! ChemBio Finland -tapahtuman toisena päivänä pääpaino on tulevaisuuden työntekijöissä. Tarjolla on ohjelmaa, joka on suunnattu alan opiskelijoille ja muille kemian ja bioteknologian parissa uraa suunnitteleville. Messuilla tapaat yritysten edustajia, jotka mielellään jakavat tietoa työmahdollisuuksista ja antavat uravalintaan liittyviä käytännön vinkkejä.

Järjestämme lisäksi kemian ja bioalan opiskelijoille ilmaisia bussikuljetuksia ChemBio Finland 22 -tapahtumaan Raumalta, Jämsästä, Äänekoskelta, Varkaudesta, Imatralta ja Kotkasta. Kuljetukset järjestetään tapahtuman toisena päivänä, torstaina 9.6. yhteistyössä samaan aikaan järjestettävän PulPaper tapahtuman kanssa. Kuljetus sisältää meno-paluukyydin saman päivän aikana.

Lue lisää

Green Economy Business Summit 8.6.2022

Green Economy Business Summit avaa vihreää taloutta yritysten näkökulmasta. Tapahtumassa keskustellaan siitä, miten riittävä taloudellinen hyvinvointi turvataan samalla kun ympäristökuormitusta vähennetään. Nyt ensimmäistä kertaa järjestettävä yritysjohdolle ja sidosryhmille kohdennettu Green Economy Business Summit järjestetään keskiviikkona 8.6.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Green Economy Business Summitin ohjelma on koottu yhdessä metsäteollisuuden ja kemianteollisuuden toimijoiden kanssa ja se järjestetään johtavien alan ammattitapahtumien yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa.

Katso ohjelma ja osta liput

Get together -iltatilaisuus 8.6.2022

Toivotamme kaikki ChemBio Finlandin kävijät, näytteilleasettajat ja puhujat yhteiseen rentoon get together -tilaisuuteen ensimmäisen messupäivän päätteeksi klo 16:30-18:30. Luvassa on rentoa verkostoitumista, Kemian hyväksi -palkinnon, Kemian Kiertotalouspalkinnon ja BioFinland -palkinnon jako ja kuplajuomaa.

Tilaisuuden juontaa TV:stä tuttu Jasmin Hamid.