Skip to content

Tutustu ChemBio Finland -tapahtumaan

ChemBio Finland järjestetään 8.–9.6.2022. Kemian ja bioteknologian ammattitapahtuma kokoaa ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen. Tervetuloa osallistumaan kemian ja bioalan huipputapahtumaan! Ohjelma on nyt julkaistu. Tutustu Kemian Päivien ohjelmaan, bioalan seminaariohjelmaan sekä muuhun ChemBio Finlandin ohjelmaan alta ja rekisteröidy maksutta kävijäksi.

Kemian PäivätBioalan seminaaritMuu ohjelmaRekisteröidy kävijäksi
Tulevaisuuden työnantajaIltatilaisuusTapahtuma-alueen kartta

Kemian Päivät

Kemian Seurat järjestää Kemian Päivien ohjelman yhdessä alan toimijoiden kanssa. Ohjelmassa tuodaan tällä kertaa esille muun muassa seuraavan sukupolven biojalostamotekniikkaa, kemian opetusta, optista spektroskopiaa ja kuvantamista, uusien proteiinien mahdollisuuksia ja pullonkauloja sekä vihreän kemian ja hiilen hyödyntämistä, raaka-aineiden kiertoa, termo- ja ympäristöanalytiikkaa sekä turvallisuutta.

Kemian Päivät

Suomen Bioteollisuus kokoaa bioalan seminaariohjelman

Bioteollisuus järjestää yhdessä Terveysteknologia ry:n kanssa Laboratoriodiagnostiikka uudistuu ja vienti vetää -seminaarin. Biotekniikan neuvottelukunta tuottaa Biodiversiteetti ja ympäristöaiheet -seminaarin, ja FINBB ja FIMM järjestävät seminaarin biopankkitutkimuksesta.

Bioalan seminaarit

Uudenlainen tapahtumakokonaisuus – kansainvälisyys kasvaa

Nyt ensimmäistä kertaa samaan aikaan ChemBio Finland -tapahtuman kanssa järjestetään sekä kansainvälinen kemikaaliturvallisuuden Helsinki Chemicals Forum että metsäteollisuuden kansainvälinen ammattitapahtuma PulPaper. Tapahtumissa on synergiaa, ja jokainen tapahtumista hyötyy samanaikaisuudesta.

Helsinki Chemicals Forum
Pulpaper

Tapahtuma-alueen kartta

Klikkaa kuva isommaksi.

Tulevaisuuden Työnantaja -teemapäivä ja ilmainen bussikyyti

Löydä tulevaisuuden työnantajasi ChemBio Finlandista! ChemBio Finland -tapahtuman toisena päivänä pääpaino on tulevaisuuden työntekijöissä. Tarjolla on ohjelmaa, joka on suunnattu alan opiskelijoille ja muille kemian ja bioteknologian parissa uraa suunnitteleville. Messuilla tapaat yritysten edustajia, jotka mielellään jakavat tietoa työmahdollisuuksista ja antavat uravalintaan liittyviä käytännön vinkkejä.

Järjestämme lisäksi kemian ja bioalan opiskelijoille ilmaisia bussikuljetuksia ChemBio Finland 22 -tapahtumaan Raumalta, Jämsästä, Äänekoskelta, Varkaudesta, Imatralta ja Kotkasta. Kuljetukset järjestetään tapahtuman toisena päivänä, torstaina 9.6. yhteistyössä samaan aikaan järjestettävän PulPaper tapahtuman kanssa. Kuljetus sisältää meno-paluukyydin saman päivän aikana.

Lue lisää

Green Economy Business Summit 8.6.2022

Green Economy Business Summit avaa vihreää taloutta yritysten näkökulmasta. Tapahtumassa keskustellaan siitä, miten riittävä taloudellinen hyvinvointi turvataan samalla kun ympäristökuormitusta vähennetään. Nyt ensimmäistä kertaa järjestettävä yritysjohdolle ja sidosryhmille kohdennettu Green Economy Business Summit järjestetään keskiviikkona 8.6.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Green Economy Business Summitin ohjelma on koottu yhdessä metsäteollisuuden ja kemianteollisuuden toimijoiden kanssa ja se järjestetään johtavien alan ammattitapahtumien yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa.

Katso ohjelma ja osta liput

Get together -iltatilaisuus 8.6.2022

Toivotamme kaikki ChemBio Finlandin kävijät, näytteilleasettajat ja puhujat yhteiseen rentoon get together -tilaisuuteen ensimmäisen messupäivän päätteeksi klo 16:30-18:30. Luvassa on rentoa verkostoitumista, Kemian Seurojen palkinnon, Kemian hyväksi -palkinnon, Kemian Kiertotalouspalkinnon ja BioFinland -palkinnon jako ja kuplajuomaa.

Tilaisuuden juontaa TV:stä tuttu Jasmin Hamid.

Illan aikataulu:

  • klo 16.30 palkintojenjaot
  • klo 17.30 ECHA Voices -kuoro esiintyy
  • klo 18.30 tilaisuus päättyy, messut sulkeutuvat tältä päivältä

 

Palkinnot

BioFinland -palkinto

Suomen Bioteollisuus ry:n ja Suomen Messusäätiön BioFinland-palkinto myönnetään joka toinen vuosi suomalaiselle henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt bioalan innovaation, josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote, tai joka tuo toimialalle positiivista imagoa ja kansainvälistä näkyvyyttä. Palkinto jaetaan ChemBio Finland -tapahtumassa 8.6.2022 Messukeskuksessa ja sen suuruus on 5 000 €. Palkintosumman lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Kemian hyväksi -palkinto

Kemian hyväksi -palkinto 2022 on suuruudeltaan 5 000 euroa. Palkinto myönnetään suomalaiselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka toiminnallaan on edistänyt kemian teollisuutta, opetusta ja innovaatiotoimintaa sekä edistänyt alan yhteiskunnallista merkitystä ja luonut alalle positiivista imagoa. Kemian hyväksi -palkinnon myöntävät Suomen Messusäätiön taloudellisella tuella Kemian Seurat.

Suomalaisten Kemistien Seuran kiertotalousinnovaatiopalkinto

Suomalaisten Kemistien Seuran kiertotalousinnovaatiopalkinto 2022 on tunnustus yritykselle tai yhteisölle innovatiivisesta kiertotalouden kemiaan liittyvästä liiketoimintaideasta. Palkintokriteereissä painottuu kemiaan kytkeytyvä innovaatio, joka tuottaa sekä ympäristö- että taloudellista hyötyä.

Kemian Seurojen palkinto

Kemian Seurojen palkinto myönnetään vuorotellen yliopistojen ja teollisuuden edustajille. Teollisuuden edustajia palkittaessa kiinnitetään erityisesti huomiota palkittavan ansioihin kemian teollisuuden, tutkimuksen ja kemian imagon edistämisessä. Kemian Seurojen palkinto on taiteilija Pirkko Nukarin pronssiveistos Varpuspöllö. Pirkko Nukari on osallistunut moniin näyttelyihin, viimeaikaisista näyttelyistä mainittakoon Tasavallan presidentin kutsunäyttely Kultarannassa 2013.