Skip to content

ChemBio Finland 2021 virtuaalinen ennakkotapahtuma

Maksuton verkkotapahtuma 28.4. tarjoaa tiiviissä muodossa kiinnostavia makupaloja ChemBion tulevasta ohjelmasta ja mahdollistaa ammattilaisten kohtaamisen tänäkin vuonna. Ohjelma koostuu kuudesta webinaarista, jotka ovat Kemian Päivät, Vihreä kemia, Suomalainen Life Science -ala koronakriisissä, Turvallisuuden uusi normaali, Hiilineutraali kemia ja strategiset kyvykkyydet ja Uraseminaari. Tutustu seminaareihin alla! Tapahtumassa on mukana 20 yritystä, joiden tarjontaan pääsee myös tutustumaan.

Verkostoidu tehokkaasti tapahtumassa – ota käyttöösi Brella! Sovi Brellan kautta helposti nopeita tapaamisia verkossa kiinnostavien palveluntarjoajien ja potentiaalisten yhteistyökumppanien kanssa. Lue lisää >>

Ohjelmaa voi seurata veloituksetta luomalla itselleen käyttäjätilin tapahtumaan.
Luo itsellesi käyttäjätili verkkotapahtumaan

Kemian Päivät

Kemian Päivien pääpuhuja on professori Walter Leitner Max-Planck Instituutista. Hän puhuu hiilidioksidin ja vedyn katalyyttisestä muuntamisesta polttoaineiksi ja kemikaaleiksi. Muita puhujia ovat mm. Clara Lessa Belone Tampereen yliopistosta, Pirita Mikkanen Metsä Groupista ja Jari Kiviaho VTT:ltä.

Tutustu ohjelmaan

Suomalainen Life Science -ala koronakriisissä

Suomen Bioteollisuus järjestää webinaarin Suomalainen Life Science -ala koronakriisissä. Paneelikeskusteluun osallistuvat Suomen Bioteollisuus ry:n Pekka Simulan johdolla muun muassa Markus Perola THL:stä, Kari Kataja Mobidiag Oy:stä ja Markku Jalkanen Faron Pharmaceuticals Oy:stä.

Tutustu ohjelmaan

Vihreä kemia

Teollisuudessa on merkittävä tarve pienentää kasvihuonepäästöjä ja parantaa resurssi- ja prosessitehokkuutta. Ilmaston lämpenemisen hidastaminen kuuluu ihmiskunnan ja tieteen merkittävimpiin haasteisiin kuluvalla vuosisadalla. Suomen Akatemian järjestämän Vihreä kemia -webinaarin pääpuhuja on professori Matthias Beller Rostockin yliopistosta.

Tutustu ohjelmaan

Turvallisuuden uusi normaali

Turvallisuusseminaarissa pohditaan, mikä on turvallisuuden uusi normaali ja avataan uusia näkökulmia CBRNE:n, tilannekuvien ja biologisten uhkien kautta.

Tutustu ohjelmaan

Hiilineutraali kemia ja strategiset kyvykkyydet

Millaisia osaajia hiilineutraali kemianteollisuus tarvitsee -webinaarin järjestää Kemianteollisuus ry yhteistyössä Teollisuus liitto ry, Ammattiliitto Pro ry ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry. Hiilineutraali kemia on osa kemianteollisuuden Responsible Care -vastuullisuusohjelmaa.

Tutustu ohjelmaan

 

Uraseminaari

Seminaarissa kuullaan muun muassa paneelikeskustelu ja uratarinoita.

Tutustu ohjelmaan

Palkintojen jako

Jaetaan Suomen Messusäätiön BioFinland- ja Kemian hyväksi -palkinto sekä Kemian Seurojen palkinto ja Suomalaisten Kemistien Seuran kiertotalousinnovaatiopalkinto.

Tutustu ohjelmaan

ChemBio Finland Messukeskuksessa paikan päällä jälleen 2022

Kemian ja bioteknologian ammattitapahtuma kokoaa  jälleen Messukeskukseen, Helsinkiin  alan ammattilaiset 30. –31.3.2022. Tervetuloa osallistumaan kemian-, prosessiteollisuuden ja puunjalostuksen huipputapahtumaan!

Vuoden 2022 tapahtuman ohjelmasisällössä korostetaan kestävää kasvua sekä kemian ja bioteknologian tarjoamia ratkaisuja hyvinvointiin. Tapahtuman teemana onkin Ratkaisuja hyvinvointiin ja kestävään kasvuun. Teeman aihepiirit näkyvät tapahtuman kattavan näyttelyn lisäksi laadukkaassa Kemian Päivien ja bioalan täydennyskoulutusohjelmassa ammattilaisille.