Skip to content

Tutustu tapahtumaan

ChemBio Finland järjestetään 10.–11.4.2024. Kemian ja bioteknologian ammattitapahtuma kokoaa ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen. Tervetuloa osallistumaan kemian ja bioalan huipputapahtumaan! 

ChemBio Finland 2024

ChemBio Finland 2024 -tapahtuman ohjelma koostuu Kemian Päivistä, Kemianteollisuuden ohjelmasta ja bioalan seminaareista. Ohjelmassa keskustellaan muun muassa huomispäivän vedystä, kestävästä kehityksestä, synteettisestä biologiasta ja sote-sektorin digitalisaatiosta.

Rekisteröidy kävijäksi

Tapahtuman koko ohjelma

Kurkkaa tapahtuman koko ohjelma

Bioalan seminaarit

Katso bioalan seminaarit

Kemian Päivien seminaarit

Katso kemian päivien seminaarit

Tutustu näytteilleasettajiin

Katso näytteilleasettajalistaus

Tulevaisuuden työnantajasi -opiskelijapäivä

Tapahtuman toisena päivänä 11.4. pääpaino on tulevaisuuden työntekijöissä. Tarjolla on ohjelmaa, joka on suunnattu alan opiskelijoille ja muille kemian ja bioteknologian parissa uraa suunnitteleville

Lue lisää

Get together -tilaisuus

Get together -tilaisuus järjestetään 10.4. klo 16.30-18.30 Plaza-lavalla. Tilaisuudessa kuullaan ECHA Voices -kuoroa ja jaetaan palkintoja.

Kemian Päivät

Kemian Päivät tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden kemian alan ammattilaisille, yrittäjille, opiskelijoille ja harrastajille kokoontua yhteen sekä jakaa tietoa ja intohimoa kemiaa kohtaan. Kemian Seurat järjestää Kemian Päivien ohjelman yhdessä alan toimijoiden kanssa. Päivien seminaariohjelmassa käsiteltäviä kattoteemoja ovat esimerkiksi kemian mahdollisuudet kestävän kehityksen edistämisessä, kemian opetus ja tiedekasvatus, uusimmat kemian tutkimustulokset sekä teollisuuden ja akateemisen yhteistyön mahdollisuudet.

Lue lisää

Suomen Bioteollisuus kokoaa bioalan seminaariohjelman

Bioteollisuus järjestää yhdessä Terveysteknologia ry:n kanssa Laboratoriodiagnostiikka uudistuu ja vienti vetää -seminaarin. Biotekniikan neuvottelukunta tuottaa Biodiversiteetti ja ympäristöaiheet -seminaarin, ja FINBB ja FIMM järjestävät seminaarin biopankkitutkimuksesta.

Uudenlainen tapahtumakokonaisuus – kansainvälisyys kasvaa

Nyt ensimmäistä kertaa samaan aikaan ChemBio Finland -tapahtuman kanssa järjestetään sekä kansainvälinen kemikaaliturvallisuuden Helsinki Chemicals Forum että metsäteollisuuden kansainvälinen ammattitapahtuma Pulp & Beyond 2024. Tapahtumissa on synergiaa, ja jokainen tapahtumista hyötyy samanaikaisuudesta.

Helsinki Chemicals ForumPulp & Beyond 2024