Skip to content

Tapaamisalusta Tavata

Loistavan tapahtumaohjelman lisäksi haluamme viedä myös verkostoitumiskokemuksen seuraavalle tasolle tarjoamalla Tavata-tapaamisalustan käyttöösi. Tapaa kiinnostavia yrityksiä ja kävijöitä Chembio Finland -tapahtumassa. 

Liity Tavataan koodilla XB3U

Tavata on verkostoitumisalusta, joka helpottaa tapaamisten sopimista messuilla. Alusta on ilmainen sekä yrityksille että kävijöille. Chembio Finland -tapahtumassa sinulla on mahdollisuus Tavatan avulla verkostoitua muiden osallistujien, järjestäjien ja näytteilleasettajien kanssa ja löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia, ideoita, asiakkaita, asiantuntijoita ja muita hyödyllisiä kontakteja! Voit sopia 15 minuutin tapaamisia paikan päälle numeroituihin pöytiin. Tervetuloa verkostoitumaan!

Rekisteröidy, luo profiili ja anna Tavatan etsiä tarpeitasi tai kiinnostuksiasi parhaiten vastaavat kontaktit muiden osallistujien joukosta ja sovi tapaamiset heidän kanssaan.

Tavatan avulla

  • Tutustut ennakkoon tapahtuman muihin osallistujiin
  • Voit ehdottaa tapaamisia tapahtumassa paikan päällä
  • Optimoit aikasi tapahtumassa
  • Löydät sinulle parhaat mahdolliset asiakkaat, partnerit ja uudet talentit

Ota Tavata käyttöösi näin:

1. Rekisteröidy ja luo käyttäjäprofiilisi osoitteessa app.tavata.events/signup

2. Liity tapahtumaan koodilla XB3U (huomioi isot kirjaimet).

3. Muokkaa tapahtumakohtainen profiilisi, ja valitse mitä olet tarjoamassa & etsimässä tapahtumassa.

4. Sovi tapaamisia. Selaa muiden osallistujien profiilikortteja, ja ehdota tapaamista. Muista myös hyväksyä tai peruuttaa sinulle ehdotetut tapaamiset, jotka löydät sähköpostistasi, tai Aikataulut-välilehdeltä.

Liittymiskoodi: XB3U

Liity Tavataan