Skip to content

Kemian osaaminen innovaatioiden vauhdittajana Nesteellä

Nesteellä on pitkä historia puhtaampien polttoaineratkaisujen tarjoajana. Tämän on mahdollistanut oman henkilöstömme osaaminen ja sen jatkuva kehittäminen. Yrityksemme 5 000 työntekijästä noin 1 000 työskentelee tutkimuksen ja tuotekehityksen sekä suunnittelutoiminnan parissa kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi. Vuonna 2016 uusiutuvien tuotteiden osuus liikevoitostamme oli jo yli puolet. Toimme vuoden 2017 alussa markkinoille uuden tuotteemme, Neste MY uusiutuvan dieselin, joka on 100 % jätteistä ja tähteistä valmistettu ja vähentää polttoaineen elinkaaren aikana syntyviä kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90 %. Tuotteesta voit lukea lisää www.nestemy.fi.

Olen vakuuttunut siitä, että innovatiiviset osaajamme kehittävät tulevaisuudessa vielä lisää uusia vaihtoehtoja puhtaamman huomisen rakentamiseksi. Meillä Nesteellä jatkuva uudistuminen on arjessa toteutuva arvo. Panostamme vuosittain osaamisen kehittämiseen miljoonia euroja. Kannustamme jokaista toimintatapojen haastamiseen, avoimeen palautteenantoon ja osaamisen jakamiseen. Kehitämme aktiivisesti turvallisuuskulttuuria, jossa jokaisen teoilla on merkitystä. Johtamiskulttuurimme on osallistava ja kannustava. Kyse ei ole ainoastaan siitä, mitä tehdään vaan myös siitä, miten se tehdään.

Tarvitsemme Nesteelle tulevaisuudessakin korkealaatuista kemian alan osaamista ja innovatiivista työskentelytapaa omaavaa henkilöstöä, jota uskon Chembio Finland -tapahtuman kävijöiden joukossa olevan runsain määrin. Tutustuthan siis Nesteeseen sivuillamme www.neste.com. Tapahtumassa voit myös tulla kuuntelemaan näkemyksiäni vastuullisuudesta ja osaamisesta Vastuullisuus on valinta- seminaariin keskiviikkoiltapäivänä tai tapaamaan muita nesteläisiä ständillemme.

Toivottavasti tapaamme Messukeskuksessa!

 

Hannele Jakosuo-Jansson

Nesteen henkilöstö- ja turvallisuusjohtaja sekä Kemianteollisuuden koulutusvaliokunnan puheenjohtaja, on koulutukseltaan kemian diplomi-insinööri ja tehnyt pitkän uran energiateollisuuden palveluksessa.

Neste (NESTE, Nasdaq Helsinki) luo vastuullisia vaihtoehtoja liikenteen, yritysten ja kuluttajien tarpeisiin. Voimme auttaa asiakkaitamme pienentämään hiilijalanjälkeään kaikkialla maailmassa laadukkailla ja vähäpäästöisillä uusiutuvilla tuotteilla ja korkealaatuisilla öljytuotteilla, jotka voidaan yhdistää räätälöidyiksi palveluratkaisuiksi. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Haluamme olla luotettava kumppani, jonka osaamista, tutkimustyötä ja vastuullisia toimintatapoja arvostetaan laajasti. Vuonna 2016 Nesteen liikevaihto oli 11,7 miljardia euroa ja olimme edelleen mukana 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 -listalla. Lue lisää: neste.com