Skip to content

Neljä vinkkiä, joiden avulla saat ChemBion kävijöiden huomion jo ennen messuja!

Neljä vinkkiä, joiden avulla saat ChemBion kävijöiden huomion jo ennen messuja!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kirjoittaa ChemBion kävijöille ja potentiaalisille asiakkaillesi kiinnostavan lyhyen blogikirjoituksen. Kumppanina saat näkyvyyttä uutiskirjeissä ja verkkosivuilla.

Kirjoittaminen ei ole vaikeaa ja autamme sinua mielellään. Tässä muutama vinkki, joiden avulla saat asiakkaat lukemaan juttusi. Tehokas kirjoitus tarjoaa asiakkaillesi tietoa, kasvattaa yrityksesi tunnettuutta ja lisää kauppaa.

Tee kirjoituksesta helposti luettava ja muistettava

Ole lyhyt ja ytimekäs – tarjoa asiakkaalle hyötyä jutun lukemisesta! Tekstin pitää olla lyhyt, ytimekäs ja helppolukuinen. Jutun pitäisi pystyä lukemaan minuutissa. ”Viisi vinkkiä…”, ”Katso parhaat ohjeet…”, ”Näin säästät….” –otsikoinnit houkuttavat lukemaan. Jutun lukemisesta pitää saada konkreettista hyötyä.

Pidä kohdeyleisö mielessäsi

Kohdennuksen pitää olla kohdillaan – tavoitteena on herättää ChemBion kävijöiden huomio. Mieti, mikä heitä kiinnostaa ja muista puhua asiakkaan kanssa samaa kieltä. Miksi asiakkaan pitäisi lukea teksti ja mitä hän oppii luettuaan sen.

Juttu pitää voida jakaa

Jaamme kirjoituksesi edellisen tapahtuman kävijöille ja tulevaan tapahtumaan rekisteröityneille uutiskirjeissä ja verkkosivuilla. Mieti siis kiinnostava otsikointi (räväkkä kysymys, kiinnostava toteamus tai asiakkaita askarruttava asia) ja aloita kirjoitus kiteyttämällä viestin pääsanoma. Muistathan myös jakaa tapahtuman sivuilla julkaistu artikkeli linkillä myös omilla verkkosivuillasi, some-kanavissasi ja muissa kanavissa.

Tehokas kirjoitus tarjoaa asiakkaillesi tietoa, kasvattaa yrityksesi tunnettuutta ja lisää kauppaa.

Tämä kirjoitus itsessään toimii sinulle esimerkkinä kirjoituksen rakenteesta ja pituudesta. Lisää vielä muutama kuva ja kerro, että olet mukana messuilla ja mitä osastollasi on esillä.