Skip to content

Verkostoidu ja löydä uusia kontakteja!

Varmista kiinnostavien kontaktien ja henkilöiden tapaaminen Brella-työkalun avulla.

Verkostoidu tehokkaasti tapahtumassa – ota käyttöösi Brella!

Verkostoidu tehokkaasti ChemBio Finland virtuaalitapahtumassa! Varmista kiinnostavien kontaktien ja henkilöiden tapaaminen Brella-työkalun avulla. Sovi Brellan kautta helposti nopeita tapaamisia verkossa kiinnostavien palveluntarjoajien ja potentiaalisten yhteistyökumppanien kanssa. Verkostoidu helposti ja anna työkalun etsiä tarpeitasi tai kiinnostuksiasi parhaiten vastaavat kontaktit muiden osallistujien joukosta ja sovi tapaamiset heidän kanssaan.

 

Ota Brella käyttöösi

Brella-palveluun liitytään tapahtumakohtaisella liittymislinkillä tai liittymiskoodilla.

Liity Brellaan tästä >>

Liittymiskoodi on: Virtualevents2021

Ohjeet

1. Kirjaudu.
Luo itsellesi Brella -tunnus ja kirjaudu tapahtumaan sisälle tapahtumakoodilla. Avaa Brella selaimessa klikkaamalla tätä linkkiä.

2. Kerro itsestäsi.
Jokaisen tapahtumaan osallistuvan ja Brellaa käyttävän tulisi kirjoittaa itsestään lyhyt esittely ja valita etsin-/tarjoan -kategoriat tarpeidensa ja osaamisensa mukaan. Brellan algoritmi yhdistää relevanteimmat profiilit ja näin yhteensopivat ihmiset löytävät helposti toisensa.

3. Selaa osallistujia.
Selaa osallistujia Brellan web-sovelluksessa.

4. Ehdota tapaamista.
Kun löydät mielenkiintoisen henkilön, ehdota hänelle tapaamista! Kun vastaanottaja hyväksyy tapaamisehdotuksesi, Brella antaa teille pöytänumeron verkostoitumisalueelta.

Liity brellaan