Kaksi päivää tehokasta kouluttautumista ja verkostoitumista!

Kemian ja bioteknologian ammattitapahtuma kokoaan Messukeskukseen, Helsinkiin kahden päivän ajaksi bioteknologian ja kemian alan ammattilaiset. Tapahtumapäivän aikana saat kattavan näkemyksen toimialan uutuuksista ja hyvistä käytännöistä. Ammattimessujen ohjelmaan panostetaan ja ohjelma luo hyvän perustan koulutuspäivälle. Seminaariohjelmassa on mm. Kemian Päivien luennot, bioalan seminaarit, Vastuullisuus on valinta -seminaari sekä paljon muuta houkuttelevaa!

Lähes sadan paikalla olevan näytteilleasettajayrityksen osastoilla pääset kuulemaan ja näkemään alan uutuuksia ja verkostoitumaan. Tutustu ohjelmaan ja näytteilleasettajiin>>

 

Hyödynnä ammattimessujen veroetu

Ammattimessuilla vieraileminen kannattaa hyödyntää henkilöstökoulutuksena. Hae ammattitaitoa, oppia ja ideoita messuilta!

Työnantaja saa veroedun kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa.

Tarkemmat kriteerit ja ohjeet edun hakemiseen löydät esimerkiksi Messukeskuksen sivuilta. Tervetuloa messuille kouluttautumaan!

Hyviä syitä tulla messuille!

Yhden tai kahden päivän aikana:

  • kouluttaudut – tuotteiden ja innovaatioiden lisäksi tapahtumassa korkealaatuiset luennot
  • verkostoidut – tapaat koko alan kasvokkain
  • löydät uusia tuotteita ja palveluja – satoja yrityksiä innovaatioineen paikalla
  • liityt tyytyväiset kävijöiden joukkoon – 84 % oli tyytyväisiä tapahtumaan 2015
Vie päivämäärä kalenteriisi Rekisteröidy